Információk küldése az orvosnak

Információk küldése az orvosnak

Kedves Szülők! A COVID-19 vírus okozta élethelyzet többszörösére növekedett terhelést jelentett számunkra a rendelési időben és azon túl is. Rendkívül sokan kérnek tőlünk tanácsot, információt, igazolást. A rengeteg megkeresés a telefon és e- mail mellett különböző közösségi alkalmazásokon – viber, stb. – is megjelent, ezzel már lehetetlenné téve számunkra a megfelelő és megszokott színvonalú betegellátást.

2020. október 20-tól megszűnik a képek, információk, dokumentumok fogadása sms-ben, viberen. Ekkortól kizárólag itt a weboldalon, a Küldje el nekünk űrlap használatával, vagy a rendelo@tataremese.hu e-mail címre közvetlenül elküldve tudják számunkra eljuttatni kéréseiket, kérdéseiket, közlendőiket.

A Küldje el nekünk űrlapon, illetve a rendelo@tataremese.hu e-mailcímre közvetlenül küldve .jpg; .pdf kiterjesztésű fájlokat tudunk fogadni. A gyermekről készített fotók, a gyermek bármilyen orvosi vagy laboratóriumi vizsgálatával, eredményével kapcsolatos dokumentum a weboldalon keresztül https:\\ protokoll alkalmazása mellett biztonságos csatornán jut el hozzánk.

A beérkezett adatokat a GDPR és a hatályos törvények rendelkezései alapján kezeljük. A weboldalunkon megtalálható Adatkezelési Szabályzás megfelelően járunk el.

Küldje el nekünk

Minden gyermek egészsége fontos számunkra, ezért szeretnénk felkészülten kapcsolatba lépni a szülőkkel. Kérem a szülőket, segítsék a munkánkat azzal, hogy a gyermekkel kapcsolatos információkat és kéréseket az itt található felület használatával küldik el számunkra.

A beérkezett kéréseket - kivéve az igazoláskéréseket -, tájékoztatásokat minden hétköznap 8.00-18.00 közt dolgozzuk fel, és a megadott elérhetőségen reagálunk rájuk.

A rendelési időben küldött emailek feldolgozása, megválaszolása a folyamatos betegterhelés miatt lassulhat, és lehetséges, hogy telefonos visszahívással történik.

Kérjük ellenőrizzék levelezőjükben a spam mappát, mert  - főleg céges email fiókok esetén - válaszlevelünket a levelezőrendszer automatikusan spam mappába dobhatja.

A felület használata során kérem ügyeljenek arra, hogy minden szükséges elérhetőséget megadjanak. Röviden írják le milyen témában kérik segítségünket. Amennyiben van, úgy bármilyen képet, ambuláns lapot, zárójelentést stb. csatolják a leíráshoz, majd az „Elküld” gombra kattintva küldjék el nekünk a rendelőbe.

0/1000

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről!

Íratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen naprakész a rendelőnkkel kapcsolatos hírekkel.

Rólunk

Dr Tatár Emese

Dr. Tatár Emese

csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos

rendelo@tataremese.hu
+36 20 421 5890

1999-ben végeztem a SZOTE Általános Orvosi Karán. 2009-ig a Szegedi Gyermekkórházban majd a SZOTE Gyermekklinikán dolgoztam, ahol csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tettem. 2009 óta élek családommal Gödöllőn, és azóta vagyok házi gyermekorvos.

Pintér Tibprné Marika

Pintér Tiborné Marika

asszisztens

rendelo@tataremese.hu
+36 (28) 533 359

1978-ban kezdtem a munkát az egészségügyben asszisztensként.  Bölcsődei gondozóként, majd laboránsként eltöltött évek után 1991-től házi gyermekorvosi körzetben dolgozom. Tatár doktornővel 2009-es munkakezdése után gyorsan összeszoktunk, és kölcsönösen segítjük egymás munkáját. Három gyermekem - ma már 41, 37 és 25 évesek - és egy 3 éves unokám van, akikre nagyon büszke vagyok.

Dékány Anita

Dékány Anita

asszisztens

rendelo@tataremese.hu
+36 (28) 533 359

1995 óta dolgozom az egészségügyben, 2000-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetemen. 11 évnyi, többfèle profilú kórházi- klinikai és 1 év orvoslátogatói munka után Budapestre költöztem, ahol felnőtt háziorvosi praxisban dolgoztam. 2008 óta élünk családommal Gödöllőn, Tatár doktornő csapatát 2022. januárjától erősítem.

Elérhetőségünk

Címünk:
2100 Gödöllő, Szabadság tér 9.

Telefonszámunk:
Rendelési időben: +36 (28) 533 359
08:00 – 16:00-ig: +36 (20) 421 5890
Egyéb időpontban ügyelet.

Ügyelet elérhetősége:
Ügyelet minden nap 16 órától, illetve hétvégén a 1830 számon hívható. Ügyeleti helyszínek Pest megyében .

Elérhetőségünk: 2100 Gödöllő, Szabadság tér 9.